BejelentésINGTALANT- ELSŐKÉZBŐL
Ingatlanértékesítés Közvetítők Nélkül !

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

Tisztelt honlap látogató leendő Ügyfelünk, sok szeretettel köszönti Önt weboldalán az

ÁRKÁDIA MÉDIA & INGATLANHIRDETŐ IRODA

Szeretnénk felhívni a figyelmét egy a cégünk által képviselt költségtakarékos, új, rendkívül hatékony, ingatlan értékesítési módszerre!

TISZTELT INGATLAN TULAJDONOS !

Új szolgáltatásunkkal, új lehetőséget és egyben segítséget kívánunk nyújtani Ügyfeleinknek ingatlanuk igényes, gyors, és hatásos interneten keresztüli értékesítéséhez.

Lehetőséget biztosítunk ahhoz, hogy ingatlanát fényképekkel ajánlja, szemléltesse, szöveges információkkal kibővítve, az ingatlan előnyeinek, adottságának kiemelésével, maximálisra növelheti az eladás és kiadás esélyét a sikeres értékesítést.

Az ingatlan elhelyezkedését, a honlapon található térképes helymeghatározó mutatja. Az útvonal tervezővel kibővített kereső, segítségével a leendő vásárló könnyedén meg tudja találni az Ön által hirdetett ingatlant. A hirdetéssel lehetőséget biztosítunk aTulajdonosoknak arra, hogy ingatlanukat kötöttség nélkül ingatlanközvetítők, és ingatlan irodák közreműködésének mellőzésével, sikerdíj nélkül, közvetítési jutalék mentesen értékesíteni tudják.

HIRDETÉSI HONLAPOK!

Ezenkívül igény esetén még plusz szolgáltatásként, lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára újságban történő hirdetésre helyi napi lap, vagy hirdetési lap formájában. Nem kell gondoskodnia hirdetési tábláról sem ehhez molinót (42 x 60 cm-s táblát) biztosítunk ez a HIRDETÉSI csomag része.

A szerződés megkötésekor átadjuk Önnek a Hirdetési táblát ami tartalmazza az Ön telefonos elérhetőségét, és a rajta található felirat utal a hirdető eladási vagy kiadási szándékára.

Ingyenes értékesítési tanácsadással és Hitel ügyintézéssel segítjük a Tulajdonosokat és a leendő vásárlót-bérbevevőt, továbbá kedvezményes díjazású ügyvédi közreműködést biztosítunk a szerződések elkészítésére, a sikeres üzlet kötéshez.

Sikeres ELADÁST és BÉRBEADÁST kívánunk!

Ha kérdése van hirdetni szeretne,vagy aktuális akciónkra kíváncsi kérem kattintson a kapcsolat menüpontra, megtisztelő érdeklődését szeretettel várjuk az itt feltüntetett elérhetőségeinken

Legyen Ön is sikeres és megelégedett Partnerünk!

ÁRKÁDIA MÉDIA & INGATLANHIRDETŐ IRODA

Cylex Silver Díj

 
Üzenetküldés
Üzenet az Elsőkézből.5mp.eu oldalról

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!